Zelfhulpworkshops

*Workshop: ‘Jezelf onstressen in minder dan vijf minuten’ van ‘Live the Connection®’ Deze methode is ontwikkeld door Marina Riemslagh.  Ik ben  Ontstrestressteacher en Coach bij Live The Connection.

 

 

 

*De zelfhulpworkshops van Neuro-Training ®

Deze methode leerde ik rechtstreeks van Andrew Verity, directeur en grondlegger van Neuro-Training®.

 

Er zijn meerdere ‘zelfhulp’ programma’s binnen de ‘Innovatieve Zelfhulp Workshops’. Er zijn twee groepen workshops: namelijk; Aangeboren Systemen en de Specifieke Vaardigheden. De meeste van de inwendige systemen die wij gebruiken om de doelen in ons leven te bereiken komen in deze workshops aan bod.

Wat zijn de voordelen van het werken aan deze systemen?

Mensen hebben veel verschillende veranderingen gemeld, nadat ze de cursussen hadden gevolgd. De voordelen van het stimuleren van deze systemen zijn over het algemeen:

N
Méér energie
N
Meer kracht
N
Meer doorzettingsvermogen
N
Gevoel beter te kunnen functioneren in allerlei gebieden.
N
Beter denkvermogen
N
Betere sportprestaties
N
Aanzienlijke verbetering in studieresultaten.
N
Stabielere relaties

Als je deze workshops volgt kan het zijn dat je een aantal veranderingen merkt. Wat je dan ook ervaart, weet dat je zenuwstelsel aan het  leren is hoe deze ervaring toe te passen. De ervaring geeft je meer uithoudingvermogen en je onderbewuste zal dat wat je let op een aantal manieren gebruiken en toepassen.

Elke workshop duurt een hele dag. Na het volgen van de workshop krijg je een geldig  certificaat van ‘NEURO-TRAINING®’

ENERGY LIFT:

Via het stimuleren van de lymfereflexpunten in een bepaalde volgorde stimuleren we de lymfestroom. Dit is geen voetreflexologie. De punten bevinden zich op de romp, zowel voor- als achterkant. Zo kan de lymfe weer stromen zoals het bedoeld was. Het is één van de ‘ Innate systems’, onze aangeboren systemen.

Het heeft een invloed op je organen en spieren en je algemeen welzijn. Dit is onmiddellijk merkbaar; je voelt je lichter, helderder en door de circulatiestroom krijg je het ook warmer. Ook komt er beweging in de blokkades die in het lymfesysteem zitten, zelf van lang geleden.

Dit kun je toepassen bij jezelf en ook op anderen( je partner, kinderen…).
Heb je een eigen praktijk? Deze techniek is mooi te combineren met andere tools die je toepast in je praktijk.
Dit is ook ideaal om sportprestaties te verbeteren!
Eenmaal je het hebt geleerd kun je het je hele leven topassen in allerlei situaties!

Workshop ‘Energy Lift’ -‘Stimuleer je lymfestroom’:  

Voor een liveworkshop van 7 uren: 140,00 € .Daarin zit ook inbegrepen; het workshopboek, het certificaat, koffie, thee, water, kleine knabbels  en vers gemaakte biologische soep. Er is een middagpauze voorzien van één uur waarin je je zelf meegebrachte lunch kan verorberen.

Voor de online workshop: Dit is een verkorte versie van 3,5 uren ( face 1 en fase 2 voorkant) Je leert dit voor  jezelf. Dit kun je uiteraard ook op je partner en kinderen toepassen. Deze kost 70,00 €

Als je het ook professioneel wil gebruiken dan is het nodig om ook een aanvullende live versie te volgen van 3,5 uren want daar komt nog info bij die niet in het eerste deel wordt gegeven. Hier wordt ook fase 1 en 2 achterkant aangeleerd en krijg je ook een certificaat. Je betaalt voor dit tweede deel dan nog 74,00€

 

CLEAR ENERGY


Via  bloedsomloopreflexpunten stimuleren we de circulatie van je bloed. Dit kun je toepassen bij jezelf en ook op anderen( je partner, kinderen…). Ook dit kun je combineren met andere technieken die je toepast in je praktijk. Resultaat; betere afvoer van toxines en betere toevoer van voedingsstoffen, méér energie, méér beweeglijkheid, méér doorstroming. Dit is ook ideaal voor sporters!

Workshop Clear Energy 

140,00 €   Daarin zit ook inbegrepen; het workshopboek, het certificaat, koffie, thee, water, kleine knabbels en vers gemaakte biologische soep.  Er is een middagpauze voorzien van één uur waarin je je zelf meegebrachte lunch kan verorberen. Dzee workshop duurt 7 uren.

In deze workshop is een fase 1 en fase 2.

Voor elke fase apart wordt ook een  online sessie gegeven. Je kan tijdens deze online sssie vragen dat een persoon bij je is waar je de stimulatie van de punten kan op toepassen. Je leert het eerst bij jezelf en het is ook heel fijn om het bij iemand anders te doen. Fase 1 en fase 2 duren elk 3,5 uren. Pas als je de 2 fases hebt gevolgd krijg je een certificaat.

 

LIFE INSIGHT – NIEUWE LEVENSPERCEPTIE:

Als we een bepaalde perceptie ( waarneming met daarbij behorende overtuiging) hebben over iets dan gaat we daar bevestiging voor zoeken in onze omgeving. We trekken situaties aan die ons bevestigen dat onze perceptie waar is. Maar is dit ook wel het beste voor ons? Veel van onze patronen erven we van onze voorouders en hebben we ook aangeleerd. Deze patronen zijn niet altijd de meest productieve voor ons. We kunnen deze veranderen.

Via training van je zenuwstelsel kun je je waarneming veranderen. Een nieuwe perceptie betekent dat je de dingen op een andere, lees; betere manier waarneemt. Daardoor verandert ook je gedrag en trek je situaties aan die gunstiger voor je zijn.

Workshop Nieuwe Levenspersceptie 

140,00 €  .Daarin zit ook inbegrepen; het workshopboek, het certificaat, koffie, thee, water, kleine knabbels en vers gemaakte biologische soep.  Er is een middagpauze voorzien van één uur waarin je je zelf meegebrachte lunch kan verorberen.

Deze workshop kan ook in 2 dagdelen worden gegeven.

 

INNERLIJKE WIJSHEID


Hier werken we met de reflexpunten van het vicerale systeem. Dit is een heel diepgaand systeem. De vicera is een vlies waarin het orgaan of klier  zit. Dit houdt als het ware het orgaan op zijn plaats en geeft het ook een ‘massage’. De vorm van de organen en klieren is heel belangrijk voor het goeie functioneren ervan. Als het vicerale vlies om een of andere reden niet goed werkt dan kan dat een invloed hebben op de werking van het orgaan of klier.

De vicera heeft zijn eigen’ begrip’ van hoe het zou moeten zijn. Het bevat een ‘innerlijke wijsheid’, een genetische wijsheid van hoe het orgaan of de klier eigenlijk het beste zou kunnen functioneren.

Als we een groep van die vicerale reflexpunten stimuleren, in een aangegeven volgorde, dan ontdekken we die innerlijke wijsheid.  Het vicerale systeem wordt ‘gereorganiseerd’.Het zijn als het ware meer diepgaande manieren om je eigen energie en je capaciteit om te recupereren gebruiken.

 • Workshop Innerlijke Wijsheid (datum gepland vanaf september 2018.)

140,00 € .Daarin zit ook inbegrepen; het workshopboek, het certificaat, koffie, thee, water, kleine knabbels en vers gemaakte biologische soep.  Er is een middagpauze voorzien van één uur waarin je je zelf meegebrachte lunch kan verorberen.

Deze workshop kan ook online worden gegeven in twee delen. Elk deel duurt 3 uren en per deel betaal je 70€ . Je kan enkel het certificaat bekomen als je de volledige workshop hebt gevolgd.

 

KEEN MEAN MIND

Train je zenuwstelsel om je leermogelijkheden te verbeteren en dyslexie te overkomen.

Dyslexie is eenvoudigweg het accumulatief effect van stressreacties die een invloed hebben op hoe jouw zenuwstelsel met nieuwe informatie omgaat. Er zijn passieve dyslexies die verzwakkend en er zijn actieve dyslexies die overprikkelend gedrag veroorzaken.

In beide gevallen is het echte probleem een soort reacties die worden toegepast in een situatie waar ze eigenlijk niet van toepassing zijn. In plaats van te responderen op iets met een ‘helder hoofd’, nemen onze overlevingsmechanismen de controle over en stoppen de natuurlijke neurologische wegen om naar behoren te ontwikkelen. Niet alleen levensbedreigende situaties lokken deze situatie uit. Het overkomt ons bijna altijd als we met iets onverwachts worden geconfronteerd dat de weg naar ons doel frustreert.  Als de bedreiging klein is , is ook onze reactie klein en blijft haast onopgemerkt tussen al onze andere afleidingen en verwarringen in een stressreactie.

Het woord ‘stress’ kennen we allemaal goed. Jammer genoeg heeft de overlevingswijze van het zenuwstelsel ook zijn negatieve gevolgen. In deze staat zijn we prikkelbaar, angstig en ongerust. Dit verhindert onze mogelijkheid om op een efficiënte manier met andere mensen samen te werken. Zo verwerken we de binnenkomende informatie in de hersenen alleen via het achterste deel van ons brein. Onze reactie op de situatie is dus dezelfde als die van de laatste keer en van de keer dààrvoor

Dyslexie kan niet ontdaan worden door een enkelvoudige benadering. Er moet een synchronisatie zijn van verschillende acties in het zenuwstelsel om het te tonen hoe het méér gesynchroniseerd kan worden.

Met het continue oefenen van deze modules, zal er een betere synchronisatie plaatsvinden en de dyslexie zal wegsmelten.

CONNECTING THE FLOW

 

 • verbinding maken met de innerlijke vreugde
 • versterken van spieren
 • betere weerstand

Hierin wordt er gewerkt met de energie van de meridianen( energiekanalen), geleerd van de Chinezen. Door het toepassen van deze techniek die in de module wordt aangeleerd worden de energieën van de meridianen weer met elkaar verbonden.

.van de TimeEr zijn net zoveel manieren om je aan te passen aan de uitdagingen van het leven als er mensen zijn. Dat houdt ook in dat een ‘Aangeboren Systeem Workshop ‘ grote veranderingen voortbrengt voor sommigen, terwijl voor anderen deze veranderingen eerder subtiel zijn. Als je de systemen meer en vaker toepast word je je meer bewust va, je eigen vermogens en de kracht die je bezit en je kunt ze beer toepassen. Het is een goede basis voordat je aan iets nieuws begint.

Je krijgt een ‘grotere bibliotheek’ aan reactiemogelijkheden voor je zenuwstelsel te creëren.

We hebben een aantal aangeboren functies van het zenuwstelsel genomen en daarop de basisprincipes van NEURO-TRAINING’ gebaseerd. Deze zijn vervolgens vereenvoudigd en worden in een helder en eenvoudig leerformaat gepresenteerd, hierdoor is het voor alle leeftijden toegankelijk.

Je leert manieren om het functioneren van je neurologie te verbeteren. Dit beïnvloedt veranderingen in hoe je zenuwstelsel jou kan helpen om beter te leven.

Veel natuurgeneeswijzen en gezondheidsmodellen maken gebruik van verschillende manieren om het zenuwstelsel te beïnvloeden en anders te functioneren. Meestal betekent dit  ‘beter worden’.

 

*Kwantum Creaties

 Quantum Kwantum Quantum Kwantum…

Het veld van oneindige mogelijkheden. 

De laatste jaren zijn er veel ontdekkingen gedaan rond quantum. Het Healy frequetieapparaat van de Timewaver  is daar ook een uitvoering van.

Frequenties zijn de verbinding tussen materie en geest. 

Wij kunnen zelf een beter leven creëren door de principes van quantum toe te passen. Hoe je dat doet kun je leren. Ik kreeg deze kennis van Roy Martina en ga daar binnenkort

 

 

 

 

 

Enkele Getuigenissen

Dag Hilde, ik wil je nog eens bedanken voor de mooie werken dat je rond mijn zoon hebt gedaan met Psych-K en neuro-training .Wij merken een groot verschil, hij loopt blijer en vrolijker. Waarvoor dank lieve Hilde. Ikzelf voel mij helemaal herboren telkens als ik van bij jou kom.

Mauro en Cynthia

Individuele Sessies PSYCH-K ® en NEURO-TRAINING ®

Contact

Stuur gerust een berichtje!

  Info

  Aarzel niet om me te contacteren, ik help je graag verder!

  GSM: 0499 736 046

  adres: Bergstraat 28 9630 Sint-Maria-Latem (Zwalm)

  Vida Feliz

  hilde@vidafeliz.be 0499/736046 Bergstraat 28 9630 Sint-Maria-Latem (Zwalm)

  Info

  Volg Vida Feliz

  Nieuwsbrief

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief, zo ben je steeds als eerste op de hoogte van alle nieuwe artikelen!

  Blijf op de hoogte!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf je snel in op onze nieuwsbrief, zo ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwe artikelen die we publiceren, en nieuwe workshops die we aanbieden, nog voor iemand anders het weet!

  Je bent vanaf nu geabonneerd op onze nieuwsbrief!