Individuele sessies

 AcceslTrmijn Intuitiei 

Wanneer zou je een coachingssessie willen?

Als je stress en spanning voelt.

Als je voelt dat je vast zit en je ziet niet direct zelf hoe je je leven in de stroom krijgt.

Als je ondanks jouw beste intenties toch niet het leven leeft dat jij echt zou willen.

Als je voelt dat je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt ook al doe je nog zo je best.

Als je zo’n onbestemde droefheid en/of frustratie voelt en er geen vat op krijgt.

Als je naar buiten wil komen met jouw idee en het maar niet doet omdat ‘iets’ jou tegenhoudt.

Als je alsmaar uitstelt wat je nu eens echt zou willen doen.

Als je weer meer vreugde wil in jouw leven.

Als je allerlei klachten hebt en toch niet beter wordt en vanbinnen wel weet dat er spanning en stress mee gemoeid is.

Als je innerlijke en uiterlijke conflicten meemaakt.

Als je een gevoel hebt dat je niet echt gelukkig bent, dat je iets mist terwijl je uiterlijk toch alles hebt.

 

Wie kan ik helpen?

Ik kan mensen helpen als ze besluiten verandering toe te laten in hun leven.

Jij hebt de regie en verantwoordelijkheid over jouw eigen leven. Je hebt reeds alle antwoorden in jou. Misschien lijken ze nu nog onbereikbaar. Ik help jou om die te vinden en jouw kracht- en hulpbronnen te ontdekken en aan te boren. Alle informatie zit reeds in jouw onderbewuste. Ik heb manieren geleerd om jou te helpen toegang te hebben tot die informatie en die onuitputtelijke kracht.

Ik help jou om te kijken naar jouw overtuigingen en als die jou niet meer dienen toon ik jou hoe je die kan omzetten naar overtuigingen die jou wel dienen.

Ik kan jou helpen om op te sporen of jouw moeilijkheden te maken hebben met  familiepatronen die actief zijn in jou en ik kan jou helpen om deze om te zetten naar liefde.

Wie kan ik niet helpen?

Ik kan jou niet helpen als je geen verandering toelaat in jouw leven en als je denkt dat iemand buiten jou al jouw problemen zal oplossen.

Welke methodes gebruik ik?

Ik gebruik holistische coaching, Live The Connection, Neuro-Training, Script As Methode, Clear Light Healing, Acces Consciousness Bars,  Transfigura Regeneratiemethode, Metamorfosemassage, Intuïtieve diepgaande ontspanningsmassage, Adem- en stemcoaching, Klank en energetisch werk en dit alles in verbinding met mijn hart. Om te weten wat er op welk moment de beste manier is om aan een thema te werken maak ik meestal gebruik van mijn intuïtie en de kinesiologische spiertest. Dit is een tool die in verschillende modaliteiten wordt gebruikt en waarmee je een directe connectie maakt met het onderbewuste, waar alle informatie aanwezig is.

Prijs van een sessie:

65,00 euro voor 1 uur en 15 min

 

 

Er zijn geen aankomende evenementen.
Er zijn geen aankomende evenementen.

Als we een doel willen bereiken en dit niet lukt kunnen we via holistische coaching waarin verschillende methodes worden toegepast zoals Live The Connection® en NEURO -TRAINING ®, Script As Methode. We gaan na welke overtuigingen in het onderbewuste zitten die ons tegenhouden..  In het onderbewuste zit meer informatie dan in onze bewuste geest. Daar zit alle info van generaties ver. Alle ervaringen die onze voorouders hadden zit daarin op geslagen. Als we zelf een ervaring hebben gaat ons zenuwstelsel kijken welke opties er zijn in ons onderbewustzijn. Het kiest steeds de beste optie.

Maar… er kunnen nog andere patronen actief zijn die in conflict zijn met deze optie. Ik geef een voorbeeld:

Je wil financiële welvaart en gelooft ook dat je dat waard bent. En toch bekom je dat niet. Hoe komt dat? Er kan een onderliggende overtuiging zijn die zegt: ‘ Als je rijk bent, ben je slecht’. Deze overtuiging kan komen van een voorouder die dat leerde in de kerk. ( ken je de uitdrukking: ‘een rijke stinkerd’? Of misschien hadden jouw ouders financiële problemen en durf je niet rijker zijn dan hen…

De Script-As-Methode (SAM) is een holistische benadering waarbij mensen zelfinzicht en zelfbewustzijn verwerven om hun emotionele ballast, negatieve ervaringen, frustraties en vastgeroeste denkbeelden te kunnen opruimen, met als doel gelukkiger te worden en liefde te zijn.

De naam komt van:

 • ‘Script’ staat voor: je eigen levensverhaal.
 • ‘As’ staat voor: verbranden, tot verassing brengen.
 • ‘Methode’ staat voor: een weldoordachte manier van handelen om een bepaald doel te bereiken.

Met de holistische coaching en methodes zoals Neuro-Training ® , Live The Connection, en Script-As-Methode en het energetische werk hebben we tools om aan die informatie te geraken en betere neurologische opties te creëren. De conflicten kunnen worden opgelost.  Elke methode kan apart worden gebruikt maar ook kan de combinatie worden toegepast. Via deze manier kan ook gewerkt worden aan thema’s die je al lang met je meesleept ( ook trauma’s).

Zo kom je sneller tot duurzame resultaten. Beperkende, belemmerende overtuigingen worden omgezet in constructieve. Het resultaat is dat we gelukkiger en gezonder leven en in een ‘natuurlijk welzijn ‘ komen. Zo kunnen we vrij en voluit leven en een beter leven voor onszelf en onze omgeving creëren . Zo creëren we steeds een betere versie van onszelf.

Wat is een conflict?

Als we met twee overtuigingen zitten die elkaar tegenspreken, dan geraken we niet vooruit. Het is alsof je aan het stuur van een auto zit en tegelijk op het gaspedaal als op de rem duwt.

 

Enkele Getuigenissen:

Dag Hilde, ik wil je nog eens bedanken voor de mooie werken dat je rond mijn zoon hebt gedaan met Psych-K en neuro-training .Wij merken een groot verschil, hij loopt blijer en vrolijker. Waarvoor dank lieve Hilde. Ikzelf voel mij helemaal herboren telkens als ik van bij jou kom.

Mauro en Cynthia

Individuele Sessies PSYCH-K ® en NEURO-TRAINING ®

Ik ben al verschillende keren bij Hilde gekomen voor een individuele sessie. Ik vind het zo krachtig wat ze doet. De combinatie van die verschillende technieken maakt dat er in een korte tijd veel dingen kunnen veranderen. Als ik binnenkom weet ik nooit wat er allemaal zal gebeuren. Het is telkens een verrassing. Ik voel mij zo veilig bij Hilde. Ze is open, ontvankelijk en werkt op een doeltreffende manier. De ruimte waarin ze werkt klopt ook. Het voelt zo natuurlijk en mooi aan.

S.

Individuele Sessies PSYCH-K ® en NEURO-TRAINING ®

Contact

Stuur gerust een berichtje!

  Info

  Aarzel niet om me te contacteren, ik help je graag verder!

  GSM: 0499 736 046

  adres: Bergstraat 28 9630 Sint-Maria-Latem (Zwalm)

  Vida Feliz

  hilde@vidafeliz.be 0499/736046 Bergstraat 28 9630 Sint-Maria-Latem (Zwalm)

  Info

  Volg Vida Feliz

  Nieuwsbrief

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief, zo ben je steeds als eerste op de hoogte van alle nieuwe artikelen!

  Blijf op de hoogte!

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf je snel in op onze nieuwsbrief, zo ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwe artikelen die we publiceren, en nieuwe workshops die we aanbieden, nog voor iemand anders het weet!

  Je bent vanaf nu geabonneerd op onze nieuwsbrief!