‘Ik wist niet wat ik precies zocht, maar ik weet wel dat ik het gevonden heb’

Lomi Lomi massage.

 

Al van zover ik mij herinner ben ik nieuwsgierig naar wat er omgaat in de mens en waarom iemand doet wat hij doet en wat daar de diepere betekenis van is. Daarom volgde ik opleidingen en cursussen en allemaal brachten ze mij iets bij, soms heel veel, soms minder. Steeds vond ik weer een puzzelstuk dat paste in het geheel. Van het transformeren van patronen en beperkende overtuigingen tot adem- en stemtherapie, het werken met de energiestroom in de meridianen, de lymfereflexpunten enz.

Toch zocht ik nog iets van een fysieke aanpak die tegelijk ook holistisch werkt. En zoals ik al vaker heb ervaren, als ik een vraag naar het universum stuur krijg ik ook een antwoord. Dat kwam in 2022 in de vorm van lomi lomi massage. Het klonk wat exotisch en ik hoorde er veel goeds over. Mijn nieuwsgierigheid en zin om te ontdekken waren gewekt.

Ik herinner mij nog altijd de openbaring die ik voelde toen ik de eerste 4 daagse volgde. Het is méér dan alleen maar massage. Ricardo Balkhoven bracht het met zo’n passie en liefde dat ik de Hawaïaanse vibes kon proeven. Een warme koestering en diepe ontspanning, een beweging in mijn lichaam dat zich van oude emoties wou ontdoen, een warme verbondenheid met de medecursisten. Het gevoel van in een hele warme familie te zijn beland.  

Ik ervaar lomi lomi als zo veel meer dan een liefdevolle massage, het is ook, acceptatie, vergeving, verdraagzaamheid, geen oordeel, waardering, compassie, respect, liefde, harmonie, verbinding met de Bron en zo veel.

Wat ik ervaar tijdens het geven van massage: een diep respect, grote dankbaarheid, een stroom van liefde.  Ik vind het een grote eer om dit te mogen doen. Er ontstaat een verbinding die in  beweging komt en er ontstaat een samenspel, een soort van dans die ontstaat synchroon met de prachtige muziek die ondertussen speelt. Afwisselend, en dat ontstaat geheel intuïtief, wordt stevige massage afgewisseld met zachte aanraking en nog meer variëteiten tussenin. Er zijn invloeden van verschillende soorten massages. De meridianen worden er ook in meegenomen.   

Het voelt voor mij aan als tijdloos en geheel in het hier en nu aanwezig!

Ik zou er hier nog meer kunnen over zeggen maar wat gaat er boven een eigen ervaring?

Ik vind het altijd een eer en voel diepe dankbaarheid om zo’n massage te mogen faciliteren en ben telkens diep ontroerd door de overgave en het vertrouwen waarmee iemand dit kan ontvangen.

Elke massage is anders. In verbinding voel ik aan wat te doen.

Hieronder lees je enkele ervaringen van mensen die het via mij mochten ontvangen.

 

*‘t Was zalig ontvangen van jou! Mijn lijf voelt zo goed en heb terug vertrouwen in al wat komt🙏😘 Eeuwig dankbaar

*‘Wat was dat een fantastische massage, Hilde! Ik heb me zo totaal veilig gevoeld, kon me helemaal overgeven, de massage was zo heerlijk en zo diep ontspannend! Tijdens de massage viel ik regelmatig in slaap. Ik heb de indruk dat deze massage me door diepe fysieke blokkaden heeft heen geholpen. Dank je wel!

 *‘Het was fantastisch’ zei hij uiteindelijk met tranen in de ogen , ‘ik heb er eigenlijk geen woorden voor’.

Doe je dit graag jezelf cadeau of geef je graag dit geschenk aan iemand in de vorm van een cadeaubon? Laat het mij maar weten, ik ontvang je graag in mijn warme helende ruimte in Zottegem.

Een vierhandenmassage is ook mogelijk door de twee Hilde’s ( Hilde De Moor en Hilde Kestier)

0499 73 60 46

Duur: 2 uren 

130 euro  betalen met cash of via QR code

Je komt het best met kleren die tegen olierestjes kunnen want we gebruiken warme olie tijdens de massages. Na de massage kun je de olie wel droogwrijven met een handdoek maar er zijn altijd wat restjes. Het beste is om je daarna niet direct te douchen zodat de olie nog dieper kan inwerken.

 

 

 

Massage van de lymfereflexpunten en de bloedsomlooppunten

Via het stimuleren van de lymfereflexpunten in een bepaalde volgorde stimuleren we de lymfestroom. Dit is geen voetreflexologie. De punten bevinden zich op de romp, zowel voor- als achterkant. Zo kan de lymfe weer stromen zoals het bedoeld was. Het is één van de ‘ Innate systems’, onze aangeboren systemen.

Het heeft een invloed op je organen en spieren en je algemeen welzijn. Dit is onmiddellijk merkbaar; je voelt je lichter, helderder en door de circulatiestroom krijg je het ook warmer. Ook komt er beweging in de blokkades die in het lymfesysteem zitten, zelf van lang geleden.

Via  bloedsomloopreflexpunten stimuleren we de circulatie van je bloed. Dit kun je toepassen bij jezelf en ook op anderen( je partner, kinderen…). Ook dit kun je combineren met andere technieken die je toepast in je praktijk. Resultaat; betere afvoer van toxines en betere toevoer van voedingsstoffen, méér energie, méér beweeglijkheid, méér doorstroming. Dit is ook ideaal voor sporters!

Bij deze massage hoef je niet uit de kleren.

Duur van de massage (lymfe-en bloedsomloopreflexpunten) 1 uur

70 euro

 

 

 

 

 

I

 

 

 

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je snel in op onze nieuwsbrief, zo ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwe artikelen die we publiceren, en nieuwe workshops die we aanbieden, nog voor iemand anders het weet!

Je bent vanaf nu geabonneerd op onze nieuwsbrief!