G Maak kennis met Helende Frequenties voor jouw leven, een MEDISCH PRODUCT voor de behandeling van CHRONISCHE PIJN, FIBROMYALGIE, SKELETPIJN en MIGRAINE en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals DEPRESSIE, ANGST en daarmee verbonden SLAAPSTOORNISSEN, dat op het lichaam kan worden gedragen. Het apparaat is bedoeld voor het stimuleren van bepaalde gedeelten in je lichaam met behulp van individueel bepaalde frequenties. Voor alle andere aandoeningen is geen medische certificatie wegens ‘ gebrek aan bewijs’. Dit frequentie apparaatje bevat frequentieprogramma’s voor al jouw belangrijke levensgebieden.

 

Ik geloof heel sterk in persoonlijke ontwikkeling en het opruimen van emotionele blokkades en het veranderen van overtuigingen die niet bevorderlijk voor je zijn naar ondersteunende overtuigingen. Daarom ben ik ook coach die mensen daarin begeleid. We kunnen heel veel met ons bewustzijn. En ik geloof ook dat we ons mogen laten helpen door de technologie. Vanuit de quantumfysica zijn de laatste decenia prachtige ontdekkingen gedaan. Zo ook is de frequentietherapie ontstaan. Alles is frequentie!

 

Dit is het eerste bioresonantie draagbaar apparaatje dat gemaakt is voor persoonlijk gebruik en dat je hele gezin kan gebruiken. Er zit een quantumsensor in die jouw frequenties meet en je toevoegt wat je nodig hebt. Je kan er nooit een overdosis van krijgen en het geeft geen enkele schadelijke bijwerking. Je kan het overal mee naartoe nemen. Het heeft enorm veel toepassingsmogelijkheden!

 

Dit kun je zowel persoonlijk gebruiken als professioneel.Wil je een volledige infosessie hierover? Het is gratis! Vul het contactformulier in en we plannen een sessie in van 1 u 15 min 

 

https://partner.healyworld.net/healyvida

 

Frequenties kun je meten. Dat is mogelijk met dit Healy frequentieapparaat en het kan evengoed op afstand gebeuren. Tja, in quantum spelen afstand en plaats geen rol. Gemakkelijk is dit! Een frequentieanalyse kun je maken van je aura en dan krijg je een uitgebreide beschrijving van de thema’s die bij jou spelen, bewust of onbewust. Je kan ook een analyse maken van jouw bioenergetische functies, meridianen, enz… Wil je dit? En wil je ook  zien hoe dit apparaat jou kan helpen? Je kan een analyse aanvragen. Hiervoor kun je ter plekke komen of dit kan ook via zoom. Je kan alles meevolgen op jouw telefoon of PC.

Elke maand geef ik er 7 gratis! Dit is een cadeau ter waarde van 30 euro en het duurt tussen 30 en 45 min. Eén behandeling op afstand is hierbij inbegrepen. Wil je gedurende een week dagelijks frequenties worden doorgestuurd, vanop afstand dan kun je dit nu voor 77 € i.p.v. 120 €. Na het overschrijven van het bedrag wordt ermee gestart en dagelijks wordt van jou 20 min focus en aandacht gevraagd en je hoeft je hiervoor niet te verplaatsen. Vul onderstaand contactformulier in om een sessie in te plannen. Bedankt en tot ziens.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je snel in op onze nieuwsbrief, zo ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwe artikelen die we publiceren, en nieuwe workshops die we aanbieden, nog voor iemand anders het weet!

Je bent vanaf nu geabonneerd op onze nieuwsbrief!